Goede voornemens voor 2018? update.

Allereerst de beste wensen voor 2018. Ik heb het nieuwe jaar ingeluid met een leuke rit samen met Piet Boom. Of wij goede voornemens hebben? Niet echt, gezond blijven en proberen fit te zijn op de belangrijke momenten. Maar vooral, nog meer plezier maken op en rond de fiets of sportschool. Een ander voornemen, die misschien interessanter voor jullie is, is om meer video materiaal op te nemen en op het youtube kanaal te publiceren. 

 

En dan vooral korte verslagen van ritten maar ook meer vlog style video's. Met wat interessante informatie. 

 

Een ander nieuw idee is om een aantal kledingstukken uit te brengen met het logo erop. Wellicht tank top's en hoodies. Ik hoor graag wat jullie daarvan vinden.

Werken als Personal trainer en kracht trainer.

Zoals jullie weten ben ik werkzaam als Personal trainer bij Total functional, een onderdeel van Total Harmony. Nils Heijkoop, een goede vriend van mij is de eigenaar van deze plek. Ik werk nu een jaar voor Nils, eerst als hardlooptrainer, maar de laatste 8 maanden ook als personal trainer & conditie trainer. 

 

Een leuke aanvulling daarop is werken als krachttrainer voor de turn selectie van KDO Lekkerkerk. Elke week krijgen de dames een 60min workout. De ene week benen/rug en de andere week bovenlichaam. De motivatie en werklust die de dames op de mat leggen, daar word je als trainer trots van. 

Ik heb hier toch wel een passie herontdekt. Namelijk sportspecifiek bezig zijn. Het verdiepen in wat er allemaal voor nodig is om turnen goed te beoefenen is fascinerend. Net zoals dat bij elke sport is. Uren youtube films kijken van oefeningen en alles wat er goed gaat en niet goed gaat. Ik hoop in de toekomst nog meer en vaker samen te werken met de vereniging.

Opleiding Sportmassage

De opleiding sportmassage verloopt eigenlijk voorspoedig. Nog 5 weken en dan hoop ik mijn examen gehaald te hebben. Het theorie examen Anatomie en Kwaliteitszorg heb ik met een 8 behaald. Deze week examen doen in Fysiologie en Massagetheorie. Mijn EHBSO diploma is ook in de pocket. Reanimatie/AED is over 2 weken. Drukke weken dus.

Fiets?

Wordt er dan nog gefietst of gesport vraag je je dan af. Maar wees gerust hoor. Sinds 1 december 2017 is de focus op 2018 gezet. En die verslapt niet!

Binnenkort plaats ik mijn programma online voor 2018. 

 

Bedankt voor het lezen en tot snel!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Piet (zondag, 07 januari 2018 16:58)

    Zeker veel lol op de fiets hebben in 2018 (En veel afzien�)